مطمئنا الآن خیلی برای نقد این بازی زیبا دیراست و بسیاری از شما عزیزان این بازی را تمام کردید و فاتحه اش رو هم خوندید! ولی برای اینکه هم خاطری از این بازی زیبا براتون زنده بشه باهم به بررسی این بازی می بپردازیم.
بازی در سبک استراتژیک ساخته شده و همانطور که میدانید سری های جدیدتری از بازی امروزه به بازار عرضه شده ولی هیچ کدام به پای قسمت اول بازی نمیرسند.
بازی دارای طراحی های شخصیت زیبایی است و صداگذاری نیز فوق العاده کار شده و هیچ کم و کسری ندارد.محیط ها و نقشه های پیش ساخته بسیار خوب هستند. شما در این بازی قادر به طراحی نقشه،بازی آنلاین چند نفره،انجام مرحله هایی بر اساس تاریخ مانند انجام جنگ های صلاح الدین و ریچارد شیردل و...هستید.
گرافیک محیط ها و شخصیت ها نیز نسبت به زمان عرضه بازی در حد خوبی هستند و شما بافت های زیبایی را در بازی میبینید. هوش مصنوعی دشمنان نیز به نسبت خوب و حتی نسبت به بعضی از بازی های استراتژیک امروزه نیز بالاترمی باشد.در بازی شما امکانات زیادی دارید و قادر به ساخت منابع،دیواره،سربازان و بسیاری چیز های دیگری هستید که کیفیت هر کدام از این ها نیز به نوبه ی خود فوق العادست.
بازی داستان خاصی نداره و همانطور که گفتیم شما هم میتوانید آزاد و با انتخاب دشمنان مختلف بازی کنید و هم می توانید به مبارزات تاریخی بپردازید و هم شکسری مرحله را که سازندگان بازی برای شما گذاشتند و به ترتیب با دشمنان مختلف میجنگید.موسیقی بازی نیز بسیار فوق العاده است و برای مناطق مختلف تقریبا یک موسیقی خاص وجود دارد ، در هنگام حمله نیز موسیقی تغییر میکند و باعث هیجان هرچه بیشتر گیمر می شود.
صداگذاری و افکت های صوتی فوق العادند و سربازیان تیر انداز صدای تیر زدنشان به گوش می رسد، سربازان شمشیر زن صدای شمشیرشان و... . مردم در این بازی نیز صدا دارند و بر روی هرکدامشان که کلیک می کنید برایتان صحبت می کنند. در نسخه ی دوبله فارسی بازی نیز آنقدر بازی توسط شرکت دارینوس خوب دوبله شده که هیچ جای حرف ندارد و حتی منو ها و دیگر جاهای بازی نیز فارسی هستند فقط برخی از نقاط و شاخه های بازی فارسی نیستند که آنها اصلا به چشم نمی آیند.دوبلور ها نیز بسیار عالی هستند و کاری خود را به نحو احسنت انجام دادند.
فردریک بارباروسا ، امپراتور آلمان و سردار جنگ صلیبی (1123-1190م ). در ویب لینگن آلمان زاده شد. پدرش از خاندان هوهن اشتافن و مادرش از خاندان ولف بود. این دو خانواده بر سر تصرف پادشاهی آلمان نزاع دایمی داشتند، تا اینکه در 1125، حکومت به خاندان هوهن اشتافن منتقل شد. در 1137 کُنراد سوم ، عموی فردریک بارباروس ، به سلطنت رسید و او را به ولیعهدی خود برگزید. فردریک چون ریش قرمز داشت ، به بارباروس «ریش قرمز» مشهور شد (لارْنِدْ، ج 2، ص 1445).کنراد سوم در 1147، هنگام عزیمت به جنگ دوم صلیبی فردریک را همراه برد و او، به عنوان یکی از فرماندهان سپاه صلیبی آلمان ، در این جنگ شرکت کرد (رانسیمان ، ج 2، ص 300). پس از آنکه سپاه آلمان از ترکان سلجوقی شکست خورد، فردریک ، به عنوان قاصد کنراد، نزد لویی هفتم پادشاه فرانسه رفت ، که در نیقیه (آسیای صغیر) مستقر بود، و شرح ماجرا را به اطلاع او رساند (همان ، ج 2، ص 312). چون سپاهیان صلیبی از همه طرف به فلسطین رسیدند، ملکه مِلیسِند و شاه ب'الدْوین ، فرمانروایان بیت المقدس ، از آنان دعوت کردند تا در مجمعی که در عَکّا تشکیل می شد شرکت کنند. فردریک نیز به اتفاق عمویش در این مجمع شرکت کرد (همان ، ج 2، ص 325) و در آنجا تصمیم گرفته شد تا به دمشق ، که غنیمتی گرانمایه بود، حمله شود (همان ، ج 2، ص 326)، امّا محاصرة دمشق بدون نتیجه پایان یافت و سپاه آلمان با ناکامی به وطن بازگشت . کنراد پس از بازگشت درگذشت (همان ، ج 2، ص 333ـ 334؛ گریمبرگ ، ج 4، ص 257) و بارباروس در 1152 امپراتور آلمان شد (لارْنِدْ، ج 2، ص 1445).
فردریک ، به دلیل خویشی با خانواده های ولف و هوهن اشتافن و اتخاذ سیاستهای مناسب ، به جنگهای داخلی آلمان پایان داد و، در سایة صلح ، کشوری متحد بنا نهاد. او خود را وارث قیصران روم می دانست و سودای تصرف تمامی قلمرو روم را به سر داشت (ماله وایزاک ، ص 238-239). به دنبال سیاست توسعه طلبی خود، وارد وین شد و امرای مجارستان و لهستان را به اطاعت واداشت و در شرق کشورش نیز مهاجمان اسلاو را دفع کرد (همان ، ص 240). سپس در 1154 وارد جلگه پو شد و در رم با دست پاپ آدریان چهارم تاج پادشاهی بر سر نهاد و درپی آن ، شورش مردم میلان را سرکوب کرد (همان ، ص 241ـ243). با افزایش قدرت فردریک ، مقام پاپ تهدید شد و اختلاف بین امپراتور و پاپ بالا گرفت (برانیت ، ص 173ـ174).ادامه مطلب ...